streda 6. novembra 2013

Prowirl 72 vírový prietokomer

Prowirl 72 vírový prietokomer

TEPLOTA  PREVODNÍKY A ZDROJE  TLAK  PRÍSTROJE  MERANIE TEPLA A PRIETOKU Vírové prietokomery  HLADINA DATALOGERY

Prowirl 72 Vírové prietokomery pracujú na fyzikálnom princípe Karmanovej vírovej trati. Za obtekaným hradiacim vírovým telesom sa na oboch stranách striedavo uvoľňujú víry odnášané prúdením. Frekvencia uvolňovania týchto vírov je úmerná strednej rýchlosti prúdenia a objemovému prietoku (pre Re > 3800). Miestny podtlak, ktorý je vyvolaný uvolňovaním vírov vyvoláva vychyľovanie senzora, ktorý je umiestnený za hradiacim telesom a tým chránený proti rázovému poškodeniu. Senzor prietokomera PROWIRL prenáša pohyb na diferenčný kapacitný senzor a tento vytvára elektrické impulzy. Všeobecná citlivosť vírových prietokomerov na vibrácie potrubia je u prietokomerov PROWIRL eliminovaná primárnou kompenzáciou vibrácií v senzore DSC. Vibrácie potrubia s amplitúdou zrýchlenia menšou ako 1g (10m/s2) do 500Hz nemajú na merací signál žiaden vplyv a to nezávisle na zmene zrýchlenia.
Meranie objemového prietoku pár, plynov tekutín s minimálnou tlakovou stratou.
    * Presnosť pre plyny pary     * Pracovne Teplota -200 az +400 ° C.
    * Maximálny PRACOVNÉ tlak 16 MPa.
    * Vysoká odolnosť supported vibráciám teplotným výkyvom.
    * Dva galvanicky oddelené výstupy.
    * Komunikácia konfigurácia CEZ protokol HART ®.
    * Permanentná kontrola stavu elektroniky čidla.
Základné vlastnosti
Vírový prietokomer, ako meracie zariadenie sa skladá z meracieho prevodníka PROWIRL 72, PROWIRL 73, PROWIRL 77 a z vlastného snímača PROWIRL F, PROWIRL W, PROWIRL H, PROWIRL D. Výkonný multivariabilný prevodník môže byť kombinovaný s rôznymi technologicky osvedčenými typmi snímačov. To zaručuje flexibilitu pri vybavení meracieho miesta a presné prispôsobenie prístroja špecifickým podmienkam procesu a prevádzky. Snímače PROWIRL sa podĺa konštrukcie delia na:
- PROWIRL F: prírubové prevedenie (DN15 – 300)
- PROWIRL W: medziprírubové prevedenie so šírkou 65mm (DN15 – 150)
- PROWIRL H: vysokotlaké prevedenie pre priame navarenie do potrubia v tlakových triedach PN64, PN100, PN160, PN250 (DN15 – 150)
- PROWIRL D: zdvojené prevedenie s 2 samostatnými senzormi a elektronikami v jednom telese (DN15 – 300), tento typ sa používa pre špeciálne účely pri požiadavkach vysokej spoľahlivosti alebo pre procesy, v ktorých sú potrebné 2 výstupy z dvoch meracích rozsahov pre zvýšenie presnosti merania pri veľkom dynamickom rozsahu merania.

Presnosť vírových prietokomerov
Presnosť prietokomerov PROWIRL je vynikajúca, pre meranie kvapalín

Prowirl 72 vírový prietokomer
Navštívte nás tu www.marweb.sk  pre viac informácii.
MaRweb.sk – Meranie a Regulácia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.